Maak je dromen waar

Over ons

Het vriendelijkste vacatureplatform van Nederland

Jouw-Vacatures.nl werkt alleen online. En alleen voor werkgevers. Oftewel; er zijn geen extra schakels, zoals recruitment bureaus die meekijken of meebeslissen. Wel zo fijn. En wel zo betaalbaar!
Omdenkers
(Ab)normale tarieven
Kwaliteitsgarantie

De omdenker op recruitment gebied.

Jouw-Vacatures.nl is een omdenker en andersdoener op recruitment gebied. Inhouse recruitment? Sourcing van CV’s? Ontwikkelen van employer branding content? Het fijnslijpen van de candidate journey? Been there, done that. En juist daarom vinden wij dat het anno nu anders, beter en betaalbaarder kan. Hoe? Door het beste van al die werelden online te combineren!
australia.jpg

Abnormale tarieven

Vacatures op jobsites pushen kan altijd. Maar wat levert het op? Omdat het antwoord vaak ‘te weinig’ is, wijken veel organisaties uit naar bureaus. Prima, maar kostbaar. In de markt is een fee van 20% van het jaarsalaris momenteel zo’n beetje de standaard. En wie meer wil betalen, hoeft echt niet lang te zoeken. Volgens ons kan het een stuk goedkoper en ‘normaler’. Hoe goedkoop? Check de pakketten!

Kwaliteit gegarandeerd

Maar hoe zit het dan met de kwaliteit van de match en de procedure? In één woord: snor. Elke vacature wordt met tender loving care behandeld. En dat geldt ook voor elke kandidaat. Jouw-Vacatures.nl is snel, direct, wars van loze beloften en gaat voor een persoonlijke aanpak. Van intake tot onboarding: wij regelen het tot in de finesses. Voor een vaste, lage fee.

Businesswoman Interviewing Female Candidate At Graduate Recruitment Assessment Day In Office

Dit is wat we werkgevers beloven

Dit is wat we kandidaten beloven

startup-diversity-teamwork-business-brainstorming-W28N5HY.jpg